TERUG NAAR JE BRON

MIND-RESET

Karuna Vasantha

Over mij…

Sinds december 2018 ben ik gediplomeerd lachtherapeute en mind-resetter.

Sinds december 2017 ben ik internationaal gecertificeerd lachyoga leider.

Sinds 2015 heb ik mij breed geschoold en ontwikkeld en bied ik ook creatieve coaching aan.

En sinds oktober 2012 ben ik  gecertificeerd ervaringsdeskundige met jaren werkervaring in GGZ en verslavingszorg en zelfhulp.

Daarnaast doe en maak ik nog andere dingen wat u kan vinden op www.karunavasantha.nl en www.lachyoga-zutphen.nl .

“Het mooiste cadeau geef je jezelf door je bewust te focussen om je goed te voelen. “

(On-)Genoegen
Ondanks dat er nare dingen gebeuren, kan je er voor kiezen en jezelf trainen om je goed te voelen in het hier en nu.
Ongenoegen ontstaat vaak als je iets (heel graag) wilt en je daar niet naartoe beweegt, of er zelfs vanaf gaat. Dus doe jezelf het genoegen om iets te willen en jezelf daar bewust naartoe te bewegen.
Het hoeft zich niet onmiddellijk te manifesteren of supersnel te gaan, zolang je je maar erop kan verheugen en daardoor plezier kan hebben op weg daar naartoe!
En door problemen onderweg ontstaan weer nieuwe wensen waar je jezelf naartoe kan bewegen, zodat je in een positieve beweging of flow blijft. Want hoe fijn is het als je opeens helder krijgt wat je niet wilt en wat je dan wel wilt. En dat je naar de richting van je keus toe kan bewegen.

Verleg dus bewust je punt van aandacht door je (anders) te focussen en je te wentelen in de positieve gevoelens die dit uitzicht (op je wensvervulling) oproept.

Iemand vroeg mij waarom en hoe ik zo gelukkig kan zijn ondanks mijn uitdagingen, beproevingen en traumatisch verleden?

Toen kwam het besef bij mij dat dat voor mij gelinkt is aan dankbaarheid. Ik voel mij dagelijks dankbaar, waardoor mijn hart en ziel gevuld worden met liefde, blijdschap en geluk. Ik ben dankbaar voor alle positieve dingen, mensen, dieren en ervaringen die ik mag toelaten, ervaren, delen en ontvangen. En ik ben dankbaar voor al het negatieve. Dat klinkt raar, maar ik heb daar zo ontzettend veel van geleerd en inzicht gekregen en heb dat ook weten om te buigen tot mijn kracht, zodat ik daardoor ook anderen makkelijker kan helpen, groeien, helen en (zichzelf doen) begrijpen. Ik heb zoals iedereen soms nog problemen, maar zie deze als uitdagingen en leer- en groeimomenten. Ik voel dankbaarheid als iemand zich gehoord en gezien voelt door mij op wat voor manier dan ook. Het is ook mijn missie om vreugde te verspreiden, hetzij door allerlei kunstvormen, muziek, humor, aandacht, activiteit en ontspanning, samen te delen, te leren en uit te wisselen. Het leren houdt voor mij nooit op en ik ben hongerig naar kennis en om dat door te geven en ik ben gretig naar het leven met al zijn facetten. Het integreren van de lach in mijn leven helpt mij ook dagelijks, het is een soort religie voor mij geworden.

Ben je benieuwd geworden naar wat ik voor je kan betekenen? Doe dan een keer mee met lachyoga of vraag een intakegesprek aan voor lachtherapie, een nummeroscopisch consult, een klankschaal ervaring of een coachingsgesprek vanuit mijn ervaringsdeskundigheid.

“Het beste project waar je ooit aan kan werken is jouw zelf.”

Alvast hartelijk bedankt

Translate »
Wilt u direct contact? App me hier!