TERUG NAAR JE BRON

MIND-RESET

Karuna Vasantha

Over mij…

Sinds december 2018 ben ik gediplomeerd lachtherapeute. Sinds december 2017 ben ik internationaal gecertificeerd lachyoga leider. En sinds oktober 2012 gecertificeerd ervaringsdeskundige met jaren werkervaring in GGZ en verslavingszorg en zelfhulp. Daarnaast doe ik nog andere dingen wat u kan vinden op www.karunavasantha.nl en www.lachyoga-zutphen.nl .

Iemand vroeg mij laatst waarom en hoe ik zo gelukkig kan zijn ondanks mijn uitdagingen, beproevingen en traumatisch verleden?

Toen kwam het besef bij mij dat dat voor mij gelinkt is aan dankbaarheid. Ik voel mij dagelijks dankbaar, waardoor mijn hart en ziel gevuld worden met liefde, blijdschap en geluk. Ik ben dankbaar voor alle positieve dingen, mensen, dieren en ervaringen die ik mag toelaten, ervaren, delen en ontvangen. En ik ben dankbaar voor al het negatieve. Dat klinkt raar, maar ik heb daar zo ontzettend veel van geleerd en inzicht gekregen en heb dat ook weten om te buigen tot mijn kracht, zodat ik daardoor ook anderen makkelijker kan helpen, groeien, helen en (zichzelf doen) begrijpen. Ik heb zoals iedereen soms nog problemen, maar zie deze als uitdagingen en leer- en groeimomenten. Ik voel dankbaarheid als iemand zich gehoord en gezien voelt door mij op wat voor manier dan ook. Het is ook mijn missie om vreugde te verspreiden, hetzij door allerlei kunstvormen, muziek, humor, aandacht, activiteit en ontspanning, samen te delen, te leren en uit te wisselen. Het leren houdt voor mij nooit op en ik ben hongerig naar kennis en om dat door te geven en ik ben gretig naar het leven met al zijn facetten. Het integreren van de lach in mijn leven helpt mij ook dagelijks, het is een soort religie voor mij geworden.

Ben je benieuwd geworden naar wat ik voor je kan betekenen? Doe dan een keer mee met lachyoga of vraag een intakegesprek aan voor lachtherapie, een nummeroscopisch consult, een klankschaal ervaring of een coachingsgesprek vanuit mijn ervaringsdeskundigheid.

“Het beste project waar je ooit aan kan werken is jouw zelf.”

Alvast hartelijk bedankt

Chat openen
Wilt u direct contact?